BG-Huoltopalvelut

Automaattivaihteiston öljynvaihto

Nykyaikaiset automaattivaihteistot ovat monimutkaisia laitteita, joiden pitää toimia äärimmäisen kuorman, kuumuuden, paineen ja kitkan rasittamina. Normaalissa käytössä automaattivaihteisto tuottaa ajan kuluessa miljoonia pienen pieniä hankaavia metallipartikkeleita, jotka kulkeutuvat vaihteiston läpi öljyn mukana. Jos automaattivaihteistoa ei säännöllisesti huolleta, tämän seurauksena aiheutuu kulumia, jotka voivat johtaa osien rikkoutumiseen, ylikuumenemiseen tai täydelliseen hajoamiseen

Jos automaattivaihteisto oikuttelee, voi öljynvaihtohuolto uudella menetelmällä tuoda pikaisen avun. Automaattivaihteiston öljynvaihdon voi tehdä monella tavalla. Tutkimusten mukaan noin 40% vanhasta öljystä jää järjestelmään, kun automaattivaihteiston öljyt vaihdetaan ns. perinteisin menetelmin eli valuttamalla ja täyttämällä.

bg-oljynvaihto

Huollata automaattivaihteistosi valtuutetussa BG-huoltopisteessä

Automaattivaihteiston toiminta varmistetaan parhaiten BG-öljynvaihtohuollolla, jossa vaihteisto puhdistetaan ja öljyt vaihdetaan muista tavoista poiketen sataprosenttisesti. Kun automaattihuolto tehdään BG PXT öljynvaihtolaitteella, ei vanhoista öljyistä jää rippeitä häiritsemään vaihteiston toimintaa. Huoltopalvelussa ylimääräistä öljyä ei käytetä järjestelmän huuhtelun. BG PXT vaihtaa vaihteistosta kaiken öljyn. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja sen avulla vanha likaantunut öljy vaihdetaan nopeasti ja siististi uuteen. Huollon jälkeen uuden öljyn sekaan lisätään laitteen avulla automaattivaihteiston öljyn-tehostaja-ainetta, joka pidentää öljyn käyttöikää ja suojaa vaihteistoa pidempään. Säännöllisillä BG-öljynvaihtohuolloilla voidaan ennaltaehkäistä valtaosa mahdollisista automaattivaihteiston vioista.

Jos vaihteiston toiminta mietityttää, tai öljynvaihdon tarpeellisuudesta ei ole varmuutta, voidaan BG-laitteella myös helposti tarkistaa öljyjen kunto ennen huoltoa. BG-menetelmä sopii perinteisille automaattivaihteistoille, portaattomille vaihteistoille ja kaksoiskytkinvaihteistoille.

 

BG huolto

 

Öljynvaihdon toimenpiteet

BG öljynvaihto alkaa automaatin venttiilien runkojen, momentinmuuntimen, öljykaukalon, kytkinpakan ja suodattimen verkon puhdistamisella BG 106E –huoltokemikaalilla. Puhdistamme myös vaihteiston ulkoiset komponentit, kuten öljylinjat ja jäähdyttimen.

Kun vaihteisto on puhdistettu, BG laite poistaa kaiken vanhan öljyn, sekä puhdistusaineen ja lisää uutta ATF-öljyä tarkalleen oikean määrän. Huollon jälkeen uuden öljyn sekaan lisätään kemikaalia, joka pitää tiivisteet elastisina ja estää tehokkaasti vaihteistoöljyn hapettumista.

BG-huollossa ei käytetä öljyä järjestelmän huuhteluun, eli arvokasta öljyä ei kulu yhtään yli järjestelmän tilavuuden. Yleensä 6-10 litraa automaattivaihteistoöljyä riittää huollon suorittamiseen. BG-menetelmällä tehty öljynvaihtohuolto ei myöskään ole ristiriidassa autonvalmistajien huolto-ohjeiden, tai takuuehtojen kanssa. Huolto on kannattava sijoitus automaattivaihteiston kunnossa pysymiseen.

Maailmalla, esim. Yhdysvalloissa, menetelmä on yleisin tapa tehdä öljynvaihto. Suomessa BG-menetelmää käyttää vasta muutama korjaamo.

Olemme yksi valtuutetuista BG-huoltopisteistä pääkaupunkiseudulla. Aloitimme tekemään BG-öljyhuoltoa elokuussa 2014 ja olemme tehneet niitä jo n. 500 kpl.

BG Premiumhuolto

BG Premium, eli ennaltaehkäisevä huoltopalvelu puhdistaa auton polttoainejärjestelmän ”polttoainesäiliöstä pakoputkeen”. Se tyhjentää hiilikarstan venttiileistä ja suuttimista, se poistaa lieteen moottorista ja palauttaa puristuspaineet. BG Premium huoltopalvelu parantaa ajettavuutta ja lisää öljyn tehokkuutta. Huollon myötä, myös ilmanotto toimii paremmin, tyhjäkäynti tasaantuu ja on hiljaisempi, ja moottorin reagointi parantuu. Kaikki tämä tarkoittaa, että autosi toimii, kuin uusi.

Autosi toimii paremmin, pidempään ja on hauskempi ajaa!

 

BG huolto

BG Jäähdytinhuolto

 

  • Puhdista jäähdytin ja lämmityslaite määräajoin
  • Ennakoimalla ehkäiset ongelmia
  • Vähentää polttoaineen kulutusta
  • Lisää suorituskykyä
  • Viileämpi moottori kesällä ja tasaisempi lämpötila talvella

BG DPF Kunnostushuolto

Dieselmoottori tuottaa enemmän hiukkaspäästöjä, kuin bensiinimoottori. Tämän vuoksi dieselautossa on hiukkassuodatin, joka poistaa nokipartikkelit pakokaasusta ja pitää terveydelle haitalliset palamattomat hiukkaset, sekä muut kiinteät ainekset poissa auton sisäilmasta ja auton päästöt rajoitusten mukaisina.

Jos auton partikkelisuodattimen vikavalo syttyy, on syytä kääntyä asiantuntevan korjaamon puoleen. Kallista suodatinta ei kuitenkaan heti tarvitse vaihtaa uuteen, sillä uusi BG dieselhuoltolaite puhdistaa moottorin ilma- ja päästöjärjestelmät DPF-suodattimineen tehokkaasti noin tunnissa. BG kunnostushuolto ja ennakoiva huolto ovat varma tapa pitää DPF kunnossa. Muut menetelmät rajoittuvat vain korjaamaan jo syntyneitä ongelmia, kunnes jonkin ajan kuluttua DPF jälleen tukkeutuu ja vikavalo syttyy jälleen.

  • Puhdista autosi hiukkassuodatin määräajoin
  • Ennakoimalla ehkäiset ongelmia
  • Vähentää polttoaineen kulutusta
  • Lisää suorituskykyä
  • Kunnostaa tukkeutuneen suodattimen

Bg Products, Inc