Katsastushuolto

Lähestyykö autosi katsastus? Katsastushuollolla varmistat, että autosi läpäisee katsastuksen

Katsastushuollossamme käydään läpi kaikki myös katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jotka saattaisivat aiheuttaa autosi hylkäämisen. Jos autostasi löytyy jotain huomautettavaa, niin otamme sinuun yhteyttä ja annamme korjauksille kustannusarvion. Halutessasi korjaukset voidaan suorittaa saman tien, tai vaihtoehtoisesti voimme varata uuden huoltoajankohdan.

Varaa aika katsastushuoltoon hyvissä ajoin ennen katsastusajankohtaa, niin käymme ajoneuvosi läpi ja hoidamme sen hyväksyttyyn katsastuskuntoon helposti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio katsastushuollollesi!

Katsastus - ja hinauspalvelu


Palveluvalikoimastamme löydät myös täydellisen katsastuspalvelun, jossa tarkastuksen ja huollon lisäksi otamme tarvittavat päästötodistukset ja katsastamme auton puolestasi

Yhteistyökumppaninamme toimii ammattitaitoinen hinauspalvelu, joten tarvittaessa autosi pystytään noutamaan puolestasi korjaamollemme, ja me hoidamme loput. Vaivattoman katsastus- ja hinauspalvelun avulla säästät kallisarvoista aikaa.

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio katsastuspalvelusta!

HUOM. tietoja katsastusajankohdista

Yksityiskäytössä olevan henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastus on suoritettava:

  • Ensimmäisen kerran viimeistään kolmen vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä (katsastusaikavälillä).
  • Seuraava vuosi on katsastuksesta vapaa. Tämä välivuosi ei koske pakettiautoja.
  • Tämän jälkeen katsastus on tehtävä vuosittain.

Määräaikaiskatsastuksen tarkempi ajankohta eli katsastusaikaväli määräytyy rekisteröintitodistukseen (ns. rekisteriote) merkityn käyttöönottopäivän mukaan. Henkilö- ja pakettiautot on katsastettava neljän kuukauden aikana, joka päättyy käyttöönottopäivää vastaavana päivänä. (Jos ko. päivä osuu sunnuntaille, on maanantai viimeinen mahdollinen päivä katsastaa ajoneuvo.) Esim. Henkilöauton, jonka rekisteröintitodistuksessa on käyttöönottopäivämäärä 16.3.2007, katsastusaika on 16.11.2009 – 16.3.2010.

Jos tarkka käyttöönottopäivä puuttuu rekisteröintitodistuksesta (todistuksessa lukee esim. 00.00.88) määräytyy ajoneuvon katsastusajankohta rekisteritunnuksen viimeisen numeron mukaan.