Lasku- ja rahoitus -palvelu

Rahoituksella saat joustavaa maksuaikaa

Käytössämme on Innovoice lasku- ja rahoituspalvelu, joka mahdollistaa kuluttaja-asiakkaillemme turvallisen ja joustavan vaihtoehdon huolto- ja korjaamopalveluiden rahoittamiseen yhdessä, tai useammassa erässä. Kun valitset maksutavaksi laskun saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa.

Rahoituksen haku on helppoa, tarkistamme henkilötietosi ja teemme luottotietojentarkistuksen. Kun kaikki on kunnossa sinulle myönnetään oikeus maksaa laskulla, tai osamaksuna. Innovoice voi rahoittaa laskusi, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa.

Mikäli laskusi on rahoitettu ja laskun loppusumma on yli 100 euroa, Innovoice tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienemmissä erissä. Maksusuunnitelma sovitaan arvato Financen kanssa laskusta ilmenevien ohjeiden mukaisesti ja se vaatii osamaksuehtojen hyväksynnän. Voit aina halutessasi maksaa myös koko laskun kerralla.

Maksa sinulle sopivissa erissä

Osamaksusopimuksen voit tehdä Motonet Korjaamossa heti ostohetkellä, jolloin maksat ostoksesi juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Luoton summasta riippuen voit valita maksuajaksi 3 - 24 kuukautta. Kun teet osamaksusopimuksen saat ensimmäiset 30 päivää korottomana.

Saat kerran kuukaudessa tililaskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Yli 2500 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.

Hae luottopäätös ennakkoon ja nopeuta asiointiasi.


Hae luottopäätös ennakkoon täällä

Oletko jo saanut laskun Innovoicelta ja sinulla on kysyttävää?

Laskun sisältöön liittyvissä asioissa ole yhteydessä myyjään (Motonet Korjaamo Konala): P. 010 3272 740

Maksamiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä arvato Financen asiakaspalveluun: P. 0207 229 462