Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollon yhteydessä ilmastoinnin täyttöhuolto alkaen 59€

(sis. vain R-134 kaasut)

Auto tulee huoltaa säännöllisesti määräaikaishuollossa

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä huolto-ohjelma, jota tulee noudattaa auton moitteettoman toiminnan takaamiseksi. Huollon myötä myös ajomukavuus ja käyttöluotettavuus paranevat. Oikein huollettuna auto, sekä moottori kestävät pidempään, ja tästä syystä auton säännöllinen määräaikaishuolto on erittäin tärkeää. Laiminlyönnit saattavat pahimmassa tapauksessa johtaa vakavaan moottorivaurioon, tai ajotuntuman menetykseen – määräaikaishuollon avulla vältyt kalliilta laskulta.

Määräaikaishuolto / vuosihuolto olisi tehtävä vähintään kerran vuodessa, vaikkakin tarkemman ajankohdan määrittää valmistajan huolto-ohjelma. Uusista autoista löytyy usein huoltovälin ilmaisin, joka ilmoittaa huollon tarpeen. Tietoa löytyy myös auton huoltokirjasta.


määräaikaishuollot1

Määräaikaishuolto on yleensä takuun voimassaolon edellytyksenä. Nykyinen lainsäädäntö mahdollistaa huoltojen tekemisen kalliiden merkkikorjaamojen ulkopuolella.

Motonet Korjaamo Konala suorittaa määräaikaishuollot kaikille automerkeille vuosikymmenten kokemuksella ja noudattaen auton valmistajan kyseistä automallia varten laatimia huolto- ja korjausohjeita.

Ota yhteyttä ja kysy huoltotarjous autoosi