Tuulilasin vaihto

Tienpäällysteestä irronnut kivi, hiekoitushiekka, tai nastarenkaista tippuneet nastat ovat uhka autojen tuulilaseille. Kun tuulilasiin osunut kivi tai nasta aiheuttaa lasiin kiveniskemän, se halkaisee helposti lasin yhdessä tuulilasiin kohdistuvan jännityksen vaihtelun kanssa. Haljennut lasi heikentää auton turvallisuutta erityisesti törmäys- ja ympäriajotilanteissa, ja se on siksi syytä vaihtaa välittömästi. Merkittävät tuulilasivauriot heikentävät myös auton mahdollisuuksia läpäistä katsastus.

Heikkokuntoinen lasi ei kestä kunnolla rasitusta. Lisäksi esimerkiksi kiveniskuista naarmuuntunut tuulilasi heikentää näkyvyyttä, ja on siten merkittävä turvallisuusriski. Tuulilasin vaihto on usein ainoa tapa taata lasin kestävyys ja turvallisuus, mikäli vaurio on suuri, tai kuljettajan näkökentän alueella. Ehjä ja kirkas tuulilasi nostaa ajoturvallisuuden ja -mukavuuden uudelle tasolle!

Vaihdamme tuulilasit alkuperäisiä tai tarvikevalmistajan laseja käyttäen. Erityisesti uusissa autoissa, joissa on niin kutsuttu liimalasi, tuulilasin vaihto on nopeaa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous tuulilasin vaihdosta autoosi